Share

Archief 2012

Interview Roger Waters bij Top 2000 A GOGO

Enkele weken geleden twitterde Leo Blokhuis dat hij Roger Waters had geinterviewd: Zo. Roger Waters geinterviewd. Of moet ik zeggen: geluisterd naar zijn woede over het fenomeen moderne oorlog. Pittig verhaal. Op maandag 31 december zal tijdens het programma "Top 2000 A Gogo", zijn interview met Roger Waters uitgezonden worden. Top 2000 A Gogo is te zien op Nederland 3, tussen 19.30 uur en 20.35 uur. Het interview zal zeker te maken hebben met de drie nummers van Pink Floyd welke in de Top 10 van de Top 2000 staan.

29 december 2012


12-12-12 concert for Sandy

Het complete optreden van Roger Waters op het 12-12-12 concert for Sandy is inmiddels volledig te bekijken via YouTube.
Dim lights Embed Embed student loan calculator this video on your site

19 december 2012


Roger tijdens 12-12-12 concert

RW_121212

Roger tijdens het 12-12-12 concert

Op 12-12-12 stond Roger Waters met zijn band op het podium tijdens "12.12.12 The Concert For Sandy Relief" in de Madison Square Garden te New York.
De setlist voor het miniconcert was als volgt: In The Flesh, The Happiest Day/Another Brick In The Wall part 2, gevolgd door part 2 met aangepaste tekst, Money, Us and Them en Comfortably Numb. Tijdens dit laatste nummer zong Eddie Vedder 'de stem' van David Gilmour.
Dim lights Embed Embed internet marketing services this video on your site

13 december 2012


Setlist Benefietconcert 'Sandy'

Roger Waters heeft het grootste gedeelte van zijn setlist voor het "12-12-12" Sandy benefietconcert tijdens een chat op Late Night met Jimmy Fallon bekendgemaakt. "We doen een beetje van The Wall, en een beetje Dark Side of the Moon", zegt Waters, met inbegrip van "Money", "Us and Them" en "Comfortably Numb".
Dim lights Embed Embed this video on your site

12 december 2012


Roger Waters te gast bij de General Assembly van de VN

Op 29 november 2012 hield Roger Waters, namens het 'Russell Tribunal', een toespraak in de Algemene Vergadering van de VN. 29 november is de Internationale Dag van Solidariteit met het Palestijnse volk. Later op die dag werd door de Algemene Vergadering gestemd om de status van Palestina te 'upgraden' naar 'Non member observer state'. De stemming gaf een gedenkwaardige overwinning voor het Palestijnse volk. Door de overgrote meerderheid van 139 stemmen voor en 9 tegen, met 40 onthoudingen werd de status aangenomen. U kunt zijn toespraak hier bekijken:
Dim lights Embed Embed this video on your site

3 december 2012


Roger waters bij benefiet concert voor slachtoffers 'sandy'

121212

Op 12 december (12-12-12) zal ook Roger Waters deelnemen aan het benefiet concert waarbij de opbrengst ten goede komt aan de slachtoffers van de orkaan 'Sandy'. Het concert zal plaatsvinden in Madison Square Garden. Onder andere de volgende artiesten zijn die avond aanwezig:The Who, Bruce Springsteen en de E Street Band, Jon Bon Jovi, Paul McCartney, en dus ook Roger Waters.

16 november 2012


Roger trad op bij zesde 'IAVA's Heroes' gala

Roger_Waters_IAVA

Roger Waters trad samen met GE Smith en Jon Carin op tijdens de zesde bijeenkomst van het jaarlijkse "IAVA's Heroes Gala" op 13 november 2012 in New York City.

16 november 2012


Video 'Stand up for heroes'

Op donderdag 8 november j.l. trad Roger Waters op tijdens het Stand Up For Heroes concert in New York.
Hieronder een impressie van het optreden van Roger via YouTube.

Dim lights Embed Embed this video on your site

11 november 2012


CONCERT lONDON LEKT UIT VIA VIDEO

Wembley_Londen

14 september 2013 The Wall in Wembley

Alhoewel het management van Roger Waters nog geen bevestiging heeft gegeven over concerten in Engeland blijkt uit bijgaand reclamefilmpje dat Roger's 'The Wall Live' op 14 september 2013 ook Londen aan zal doen. De muur zal opgebouwd worden in het Wembley Stadion !! Voor de reclamevideo... klik hier !

10 november 2012


Roger Waters komt naar Europa !!

Roger Waters komt in 2013 met zijn The Wall Live tour opnieuw naar Europa. Roger heeft tot nu toe opnieuw een twintigtal concerten, in voornamelijk grote 'open air' stadions gepland. Zo zal de tour beginnen op zaterdag 20 juli op het terrein van het festival Werchter (dat drie weken daarvoor plaatsvind) en (voorlopig) eindigen in het Aviva Stadion in Dublin op 18 september 2013. Tussentijds komt Roger dus ook naar de Amsterdam Arena (zondag 8 september 2013) en zal hij op zijn 70-ste verjaardag 's avonds in de Esprit Arena in Dusseldorf te zien zijn !

Meer informatie over de kaartverkoop (Amsterdam-Arena start op zaterdag 17 november om 10.00 uur) en de complete lijst met gepland concerten volgt z.s.m. op deze website !

9 november 2012


Roger Waters heeft plannen voor nieuw album

Roger Waters, heeft in een interview met het blad The Rolling Stone gemeld plannen te hebben voor het maken van een nieuw album. Tijdens de lunchpauzes van de in juli beëindigde The Wall tour heeft hij al een nummer geschreven. Het nog naamloze nummer gaat over wat Roger noemt 'religieus extremisme'. Roger denkt dat het nu geschreven nummer hem richting zal geven voor de andere nummers op het album. Het nieuwe album heeft de werktitel 'Heartland'.

8 november 2012


Roger Waters speelt voor oorlogsveteranen

Op donderdag 8 November 2012 zal Roger Waters optreden in het Beacon Theatre in New York, in het kader van het  'Stand Up for Heroes' concert! De opbrengst van het concert zal ten goede komen van oorlogsveteranen en hun families. De twee belangrijkste artiesten van dit jaar zijn: Roger Waters en Bruce Springsteen! Het concert is via een live stream op YouTube rechtstreeks te volgen.

8 november 2012


Zomertour The Wall Live 2013 ?

thewall2010_3

Roger's The Wall naar Duitsland ??

Op de Duitse ticketwebsite Eventim wordt melding gemaakt dat op 14 november 2013 de voorverkoop start van een aantal openluchtconcerten van Roger Waters. De ticketsite meldt concerten in het westen, oosten en Rijn-Main gebied in Duitsland en een concert in Oostenrijk. De geruchten gaan dat de concerten worden gegeven in Keulen, Leipzig, Mannhein in Duitsland en in Wenen in Oostenrijk. Volgens Eventim hebben ruim 3,3 miljoen mensen in 28 landen het meesterwerk van Roger Waters inmiddels gezien.

Ook een Italiaanse website meldt dat Roger's The Wall in 2013 naar Padova komt.

Of de geruchten waar zijn ?? Er gaan vaker geruchten over een concertserie in 2013. Echter als een gerenomeerde website als Eventim dit meldt ??

Meer informatie op deze website's:
Eventim
Veneto

3 november 2012


Roger Waters op tribute concert

De 'Poughkeepsie Journal' meldt dat Roger Waters op zal treden bij het 'Levon Helm' tribute concert op 3 oktober in het Izod Center in East Rutherford, New Jersey.

De organisatoren kondigden aan dat Roger bij de "Love for Levon" zal optreden met o.a. John Mayer, Bruce Hornsby, Ray LaMontagne, Gregg Allman, Joe Walsh van The Eagles.

Het concert is ter ere van Levon Helm, wijlen Woodstock bewoner die lid was van de band en een Grammy-winnend solo-artiest. Helm, samen met Rick Danko en Garth Hudson (andere bandleden) namen deel aan Roger's The Wall concert in Berlijn in 1990. Helm is helaas overleden op 19 april van dit jaar.

24 september 2012


Roger toert 108 miljoen bij elkaar

In de eerste helft van 2012 heeft Roger Waters het meeste geld bij elkaar weten te spelen met zijn 'The Wall-tour'. Volgens Billboard verdiende hij 108 miljoen euro met alleen zijn optredens.

1,2 miljoen concertkaarten:
De afgelopen zes maanden deed Roger het velen malen beter dan zijn concurrenten. Hij verkocht meer dan 1,2 miljoen concertkaartjes. Zijn 'The Wall-tour' komt mogelijk in 2013 weer terug naar Europa.

Top 3:
Cirque du Soleil is tweede in de lijst. Het theatergezelschap is op tournee met een Michael Jackson-show. Dat leverde ongeveer 65 miljoen euro op. De derde plek is voor Bruce Springsteen met 14 miljoen euro.
Er is een Nederlander vertegenwoordigd in de top 10. Op de tiende plek staat Andre Rieu die met zijn shows de eerstes zes maanden van 2012 ongeveer 21 miljoen euro ophaalde.

De top tien ziet er als volgt uit:
1 Roger Waters - 108 miljoen euro
2 Cirque du Soleil - 65 miljoen euro
3 Bruce Springsteen - 43 miljoen euro
4 Jay-Z & Kanye West - 38 miljoen euro
5 Lady Gaga - 36 miljoen euro
6 Van Halen - 32 miljoen euro
7 Trans-Siberian Orchestra - 27 miljoen euro
8 Taylor Swift - 22 miljoen euro
9 seo company Pearl Jam - 21 miljoen euro
10 Andre Rieu - 21 miljoen euro

23 juli 2012


The Wall Live in 2013 naar Europa ?

the_wall_2012_brazil

Stadionconcerten in Europa ?

Roger Waters, bevestigd in een interessant interview met de New York Times, dat hij plannen heeft voor meer stadion concerten in Europa, The Wall 2013 ??

Het is niet het eerste interview, waarin Roger Waters zich uit laat over The Wall concerten in Europa in 2013, Roger spreekt nu openlijk over een mogelijke voortzetting van The Wall tour in Europa. Oorspronkelijk was de Euro Tour in de late zomer van 2012 gepland. Door de uitloop van de Noord-Amerikaanse concerten in juli, heeft hij, volgens eigen zeggen niet voldoende energie meer voor shows in Europa.

Zoals het er nu naar uitziet, zal Roger's The Wall  Europa in de zomer van 2013 aandoen! Er gaan al geruchten welke sations Waters aan zal doen.

Wordt dit je laatste tour?

Roger: "Ik heb het besluit nog niet genomen. Ik ben echt verliefd op de outdoor shows. Het is een enorme uitdaging, maar het is ongelooflijk duur. De shows zelf vind ik écht te gek en wil ze dan ook zeker nog wel geven".

Of Roger daadwerkelijk volgend jaar in de Amsterdam Arena of een ander staion staat is dus nog even de vraag.......

8 juli 2012


The Australian Pink Floyd Show in Tilburg

ASPF_Tilburg

31 augustus 2012 in Tilburg

Pink Floyd bestaat niet meer. Maar dichter bij de live ervaring dan The Australian Pink Floyd Show kom je niet. Een tribute band? Zeker. Maar toch zoveel meer. The Australian Pink Floyd Show werkt samen met de mensen die met Pink Floyd werken. Ze gebruiken de materialen die exclusief voor Pink Floyd gemaakt werden (custom-made pedalen, decor, visuals, zelfs het zwevende varken!). En het belangrijkste: ze klinken exact als hun idolen. Zo exact, dat David Gilmour ze uitnodigde om op zijn vijftigste verjaardag te spelen. Zo exact, dat ze al meerdere keren de Heineken Music Hall hebben uitverkocht. En nu staan ze met een exclusieve show in 013. Een unieke live-ervaring.

Let op: voor deze show gelden afwijkende servicekosten. Kaarten in de voorverkoop kosten € 42,50 (excl. servicekosten), kaarten aan de avondkassa kosten € 47 (excl. servicekosten).

Meer informatie op de website van O13

25 juni 2012


Trailer docu 'Wish You Were here'

Vrijdag 22 juni 2012 verschijnt in diverse Europese landen de DVD / Blu-Ray met de documantaire 'The Story of Wish You Were Here'. In Nederland zal de DVD / Blu-Ray op maandag 25 juni zijn release hebben. Om alvast een idee te krijgen van de DVD is er een trailer beschikbaar. Bekijk deze via onderstaand YouTube filmpje.
Dim lights Embed Embed this video on your site

22 juni 2012


DVD spain hotels The Wall en nieuw album !!

Er komt niet alleen een dvd van Roger Waters' The Wall-tour, de zanger/bassist zegt ook eindelijk aan een nieuw soloalbum te willen werken. Roger onthulde zijn plannen tijdens een uitzending van het Amerikaanse Sirius XM Radio.
Rogers laatste studioalbum is het beroemde, twintig jaar oude Amused To Death. In de tussentijd bracht hij nog wel een liveplaat (In the Flesh) en de opera Ça Ira uit. Ook schreef hij enkele nieuwe songs, zoals het in Japan als single verschenen To Kill The Child. "Ik heb sterk het gevoel dat er snel een nieuw album uitfloept", meldt hij aan Sirius XM. Roger zegt al een nummer te hebben geschreven voor de plaat.
Roger is momenteel nog aan het toeren met zijn uitvoering van Pink Floyds wereldsucces The Wall. Hij bevestigt dat er een dvd van deze tour aankomt: "We hebben een week lang gefilmd in Athene en er zijn opnames van de optredens in Zuid-Amerika, dus ja, er komt zeker een dvd in de nabije toekomst."

9 juni 2012


Einde 'The Wall' tour ?!

Roger york hotels heeft aangekondigd dat hij zijn wereldtournee 'The Wall Live' zal beëindigen in Quebec, Canada.

Op zaterdag 21 juli 2012 (exact 22 jaar na The Wall in Berlijn) zal er een historische hoogtepunt van 'Roger Waters-The Wall' te zien zijn in Québec. Roger zal die avond optreden voor de grootste muur die ooit in de gehele concertserie is gebouwd!

Roger Waters zegt zelf: "Ik heb altijd graag opgetreden in Québec. De Quebecois zijn zeer gepassioneerde en muzikale mensen. Die avond gaat anders worden dan alle andere avonden met The Wall, waar ook ter wereld......"

Hierbij een videomoment over het optreden in Quebec:
Dim lights Embed Embed this video on your site

1 juni 2012


David Gilmour en Nick Mason - achter de schermen - bij The Wall

Donderdag 12 mei 2011 was David Gilmour te gast bij het concert van Roger Waters in de Londense O2 Arena. Naast David zat ook Nick Mason in de zaal. David trad samen met Roger op tijdens het nummer Comfortably Numb. Gilmour nam daarbij de plaats boven op The Wall in welke normaal gesproken door Dave Kilminster ingenomen wordt.

Nu, één jaar later zijn de repetities van dit optreden en daarnaast beelden van achter de schermen te bekijken via de facebookpagina van Roger Waters of via onderstaand YouTube flimpje in HD:
Dim lights Embed Embed this video on your site

17 refused credit mei 2012


documentaire over het verhaal achter 'Wish You Were Here'

Pink-Floyd-WYWH-DVD

De nieuwe WYWH DVD / Blu-Ray

Op seo company 25 juni komt de documentaire 'The Story Of Wish You Were Here' uit op DVD en Blu-Ray. 'Wish You Were Here' uit 1975 was het vervolg op het wereldwijd succesvolle 'The Dark Side Of The Moon'. De plaat behaalde niet het overweldigende succes van zijn voorganger maar wordt door veel fans en de bandleden Richard Wright en David Gilmour wel gezien als Pink Floyd's kroonjuweel.

'The Story Of Wish You Were Here' beschrijft zeer gedetailleerd het ontstaans- en opnameproces van het album aan de hand van interviews met onder anderen Roger Waters, David Gilmour en Nick Mason. Brian Humphries, geluidstechnicus van de band, neemt je vanuit Abbey Road Studios mee op een reis door het album en bespreekt aandachtig de structuren van de verschillende nummers.

'The Story Of Wish You Were Here' is een prachige ode aan een monumentaal album.

9 april 2012


Dark Side of the Moon uitgelicht op TV

Zaterdag 31 maart a.s. zal op Nederland 3 in de serie over Classic Albums (Serie dokumentaires over pop- en rockalbums, die worden beschouwd als de beste of meest opmerkelijke albums van een bekende band) Pink Floyd's album 'Dark Side Of The Moon' belicht worden. Aanvang: 21.25 uur.

dsotm

Muzikanten, producers en geluidstechnici ontleden de muziek en geven zo inzicht in de manier hoe het album is ontstaan. Pink Floyd - Dark side of the moon: The Dark Side of the Moon van Pink Floyd is één van de meest succesvolle én invloedrijke platen uit de geschiedenis van de popmuziek. Er werden 30 miljoen exemplaren van verkocht en het album stond 740 weken in de Amerikaanse Charts: 14 jaar lang! De plaat transformeerde Pink Floyd van cultband tot supergroep. Het was het eerste album waarbij Roger Waters zorgde voor alle songteksten én het basisconcept. Met zijn tijdloze evocatie van spraakmakende thema's (vervreemding, paranoia, oorlog en dood) en de quasi perfecte productie was het een album dat generatie na generatie bleef fascineren. Alle nummers op de plaat zijn klassiekers geworden, met als meest bekende wellicht Time (met de kakofonie van klokken) en Money (met het ritmische kassageluid). In deze documentaire worden alle songs van de lp stuk voor stuk geanalyseerd door de vier leden van de band: Roger Waters, David Gilmour, Nick Mason en Richard Wright. Ze worden uitgebreid geïnterviewd en spelen stukken na om te tonen hoe ze tot stand kwamen. Alan Parsons, later zelf succesvol als muzikant, maar destijds sound engineer van de plaat, geeft ons een uniek inzicht in het muzikale weefsel en de sound van de plaat. Daarnaast bevat de documentaire archiefbeelden van concerten, fragmenten van films en zeldzame foto's van de groep.

 Documentaire gemist ? Kijk dan via YouTube nogmaals naar de Dark Side of The Moon:
Dim lights Embed Embed this video on your site

Update 9 april 2012


Roger Waters met Ça Ira opnieuw naar Argentinië

Na zijn marathon van 9 shows in het River Plate stadion, met in totaal meer dan 400 duizend bezoekers, heeft Roger Waters beloofd om naar Argentinië terug te keren in 2013 om niets minder dan zijn ​​opera Ça Ira te presenteren.

Roger heeft na een ontmoeting met minister van Cultuur van Buenos Aires Hernan Lombardi, ingestemd met de presentatie van de rock opera 'Ça Ira' in het Teatro Colon in Buenos Aires in maart 2013.

Een kleine impressie van de opera:
Dim lights Embed Embed this video on your site

28 maart 2012


'The Child Will Fly' - opnamen videoclip

roger_waters_in_buenos_aires_1

Roger in de sloppenwijken

Vier jaar geleden, heeft Roger Waters een nummer opgenomen voor de 'Fundación Alas', een stichting die een bijdrage levert aan de verbetering van gezondheidszorg en onderwijs voor kinderen in Latijns-Amerika. Ondanks de lange tijd die verstreken is sinds die tijd heeft Roger het werk onlangs hervat. Roger, die momenteel in Buenos Aires is i.v.m. de 9 'The Wall Live' concerten in het Estadio River Plate, heeft voor deze stad gekozen om aldaar een videoclip op te nemen van de song 'The Child Will Fly'.

Met steun van het bestuur van de stad Buenos Aires en met de steun van het Spaanse Agentschap voor Internationale Samenwerking, is er een bijdrage binnegehaald van $ 2 miljoen voor 22 kinderopvangcentra met in totaal meer dan 2.000 kinderen. De centra liggen voornamelijk in de arme sloppenwijken. De song is bedoeld om het bewustzijn voor het belang van vroegtijdige scholing voor kinderen meer bekendheid te geven.
De videoclip wordt gemaakt onder de artistieke leiding van Roger Waters en geregisseerd door Argentijnse Diego Kaplan. De première zal worden gehouden in Buenos Aires tijdens één van de 'The Wall Live' concerten.

roger_waters_in_buenos_aires_2roger_waters_in_buenos_aires_3

14 maart 2012


Pink Floyd - The Wall Immersion Boxset

pink_floyd_the_wall_2012

The Wall - Uitgave 2012

De derde in de reeks Immersion-boxen van Pink Floyd is beslist de meest onthullende. De luxedoos van The Wall heeft dezelfde ingrediënten als die van The Dark Side Of The Moon en Wish You Were Here. Dus je krijgt opnieuw een foto- en artboek, een sjaal, drie knikkers (!) en andere leuke memorabilia.

Maar de schijfjes zijn dit keer anders gevuld. Niet het album in alle audiovarianten zoals op de voorgangers, maar twee extra cd's vol met demo-opnamen. Die zijn fascinerend voor de echte Floyd-fan. Vooral omdat de groep voor het eerst op deze manier de kluis opent, maar nog meer omdat het prachtig illustreert hoe een concept en vage schetsen (inclusief een vrij geheimzinnige collage van de oorspronkelijke demo's van Roger Waters) zich via diverse routes ontwikkelen tot een meesterwerk. Hoe anders had The Wall geklonken als er niet zo grondig aan was gemetseld en gevoegd? Veel tracks hebben een complete metamorfose ondergaan.

De andere vier cd's bevatten remasters van het vertrouwde album en zijn liveversie 'Is There Anybody Out There?' Daarnaast is er een dvd met de voortreffelijke documentaire Behind The Wall uit 2000, plus een helaas zeer kort fragment uit de oorspronkelijke The Wall-shows in Londen. De videoregistratie daarvan is tot op heden niet uitgebracht. Wegens "te slechte kwaliteit", zo werd altijd gezegd. Maar, verrassing: hier ziet het er perfect uit. Dat geeft hoop dat de hele show wordt opgepoetst. Tot slot, erg leuk gevonden: alle teksten staan handgeschreven op een poster. Voor aan de muur.

© Gentleman hooligans (klik hier)

29 februari 2012


Voorproefje immersion Edition 'The Wall'

Op 27 februari verschijnt de gedigitaliseerde nieuwe 'Immersion Edition' van Pink Floyd's klassieker 'The Wall'. Op alvast een idee te krijgen van de speciale CD is via YouTube onderstaand voorproefje te bekijken:
Dim lights Embed Embed this video on your site

6 februari 2012


Roger Waters wint de 'Tour Sound Production' award

Exact op het moment dat de tour 'The Wall Live' in Perth werd hervat won Roger Waters met zijn 'The Wall' tour in de 'Tour Sound Production' categorie op de 27e Annual TEC Awards de award voor beste audio prestaties.  De Technical Excellence & Creativity Awards erkennen de prestaties van audio professionals en wordt jaarlijks uitgereikt door de Stichting TEC for Excellence in Audio.

Hieronder de nominaties en de bekendmaking van de winnaar!
Dim lights Embed Embed this video on your site

28 januari 2012


Informatie over Roger's huwelijk.

huwelijk_rw_2012

Roger en Laurie

Zaterdag 14 januari 2012 is Roger Waters getrouwd met Laurie Durning, met wie hij al jaren samenleefde. De ceremonie vond plaats in hun huis in Southampton, New York, met slechts zes gasten.
Het nieuws werd bekendgemaakt door radio-dj Howard Stern, na een interview met Waters. "Roger Waters heeft net verklapt dat hij zaterdag getrouwd is met zijn vierde vrouw. Hij heeft een voorhuwelijks contract en is dolgelukkig", twitterde Stern.

In november vorig jaar kondigde Waters aan dat hij zou trouwen voordat hij opnieuw op tournee gaat met 'The Wall Live'.

Laurie seo services Durning is actrice en filmmaker en was al zeven jaar verloofd met Waters. Roger was al drie keer eerder getrouwd. Van 1968 tot 1975 met Judy Trimm, van 1976 tot 1992 met Carolyne Christie en van 1993 tot 2001 met Pricilla Phillips. Hij heeft een volwassen dochter, model India, en een zoon, muzikant en bandlid Harry Waters.

19 januari 2012


Roger stapte op 14 januari 2012 in het huwelijksbootje

laurie_durning

Laurie Durning wordt Roger's 4e vrouw

Voordat Roger start met zijn The Wall 2012 tournee zal hij in het huwelijksbootje stappen met zijn huidige vriendin Laurie Durning.
"Het voelt goed om voor zijn tour te trouwen", vertelt Durning aan de Amerikaanse krant New York Post. Roger start eind januari met een internationale tour.
Het koppel is momenteel nog op zoek naar een nieuwe verlovingsring. Durning verloor haar ring nadat Waters in Londen voor haar op zijn knieën was gegaan. Roger Waters en zijn aanstaande laten weten een kleine bruiloft te organiseren, waar alleen familie en goede vrienden voor zijn uitgenodigd. Roger trouwt voor de vierde keer.

Update: Roger heeft op 14 januari 2012 het Ja woord gegeven aan zijn vriendin Laurie Durning !!

20 november 2011 update 18 januari 2012


Pink Floyd-reünie op Olympische Spelen ?

londen_2012

Pink Floyd komt komende zomer bij elkaar voor een optreden op de Olympische Spelen. De band moet deel gaan uitmaken van de slotceremonie van het sportevenement in Londen, schrijft de Britse boulevardkrant Daily Express.
"Het is al lange tijd duidelijk dat Pink Floyd alleen weer samenkomt voor een zeer speciale gelegenheid. Groter dan de Olympische Spelen wordt het bijna niet", vertelt een bron over de rockers. Roger Waters, David Gilmour en Nick Mason van Pink Floyd zijn al sinds de jaren zestig actief en stonden voor de laatste keer samen met Rick Wright op het podium in 2005, tijdens het benefietevenement Live 8. In mei 2011 gaf David Gilmour samen met Nick Mason een gastoptreden tijdens de uitvoering van 'The Wall' van Roger Waters in de O2 Arena in Londen. De slotceremonie van de Olympische Spelen vindt plaats op 12 augustus van dit jaar.

Gilmour niet aanwezig !

Inmiddels heeft David Gilmour op zijn blog op internet gereageerd op bovenstaand artikel David geeft daarbij aan dat hij er niet bij zal zijn !!
Voor meer informatie kijk op zijn blog onder twitter: David Gilmour - The Blog.

3 januari 2012


Meer nieuws is te vinden in het nieuwsarchief van het jaar 2011. Klik hier voor het archief.