Share

Concert Luxor - Rotterdam 2010 - Ça Ira

Rogers york hotels Waters 'Ça Ira. There is Hope' - een opera van wereldklasse -

Op spain hotels woensdag 17 november 2010 werd in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam de opera Ça Ira. There is Hope uitgevoerd. Deze modern-klassieke opera is van Pink Floyd legende Roger Waters (de man achter 'Dark Side of the Moon' en 'The Wall'). Aanleiding om Ça Ira voor de tweede keer in Nederland uit te voeren, was de moord op de zoon van tenor André Post, op woensdag 17 november 2009.

Vrijheid, gelijkheid, passie en hoop, zijn dè thema's in deze opera. Ça Ira is vooral een verhaal over onderdrukte bevolkingsgroepen en hun vrijheidsstrijd. Een strijd die gepaard gaat met veel geweld. De opera is klassiek van opzet en om de strijd tussen oorlog en vrede uit te beelden, op een moderne manier vormgegeven. Zo zijn er tal van bijzondere geluidseffecten in verwerkt die zo kenmerkend zijn voor en passen bij de stijl van de componist. Ze benadrukken nog eens waarom de eerdere muziekstukken van Roger Waters zo beroemd zijn geworden.

Geweld internet marketing services is van alle tijden. Geweld maakt in toenemende mate deel uit van onze maatschappij. Ça Ira is met recht een epos over de vrijheidsstrijd en een aanklacht tegen geweld.

Moed loan payment calculator is nodig om je leefomgeving op een positieve manier te verbeteren. Moed staat voor een positieve beweging vanuit het hart van de samenleving. Moed is nodig om initiatief te nemen.

De opbrengst van deze concertante uitvoering van Ça Ira kwam dan ook ten goede aan Moed, visie van de landelijke Stichting TegenZinloosGeweld.

De professional seo services bekende bariton en tv-presentator Ernst Daniël Smid zong enkele hoofdrollen. Andere solisten waren André Post, sopraan Karin ten Cate en trompettiste Melissa Venema. Het geheel stond onder leiding van dirigent Maurice Luttikhuis. Aan het concert werkten verder mee het Tilburgs Begeleidingsorkest, het Dutch Event Choir en Kinderkoor De Kickers.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg