Share

Concert Sportpaleis 2011

sportpaleis_antwerpen

Sportpaleis Antwerpen

Roger Waters trad op 27 en 28 unsecured loans with bad credit mei 2011, met zijn The Wall Live tour op in het Antwerpse Sportpaleis. Op deze pagina de recensies van de concerten. De fotogallery van The Wall Live in het Sportpaleis Antwerpen is hier te bekijken !


Recensie cecil - Snowy White website

Cecil, de webmaster van de Snowy White website (Nederlands en Engelsetalige fansite) schreef haar recensie op haar website, Klik hier om haar bevindingen van het concert in Antwerpen te lezen.

16 juni 2011


Recensie nieuwsblad.be

roger_waters_mei_2011_2_klein

Rogers Waters, voormalig lid van Pink Floyd, bracht vrijdagavond in een uitverkocht Sportpaleis integraal The Wall, een van de succesalbums van de Britse supergroep.
Absoluut verbluffend hoe Roger Waters zijn magnum opus The Wall vrijdag in het Sportpaleis neerzette. Met die kolossale muur, die reuzenmarionetten, die fantastische visuals uit vijftien projectoren, en een orkest (met David Kilminster in de rol van David Gilmour) dat de muziek nagenoeg perfect neerzette.

Lees meer

30 professional seo services mei 2011


Recensie de morgen.be

Roger Waters bouwt 'The Wall' weer op in het Sportpaleis

De 67-jarige Roger Waters bracht een over the top schouwspel. Roger Waters, een van de drijvende krachten achter Pink Floyd, voerde de klassieker The Wall zowel vrijdag als zaterdag integraal op in het Antwerpse Sportpaleis, en beide concerten waren in een wip uitverkocht. Het werd een verbluffend spektakel.

Lees meer

© book hotels De Morgen.be - Bart Steenhaut

30 mei 2011


Recensie DA Music

Roger Waters - 'The Wall' Live - Niet helemaal tevergeefs

danny_vd_berg5

Muziek die verweven zit in een minutieus uitgewerkt, visueel spektakel is minder spannend. Laat het ons daarover alvast eens zijn. De radertjes zijn zo strak afgesteld dat er niet mag worden afgeweken van het vooropgezette plan. En dat heeft onvermijdelijk zijn invloed op de spontaniteit van en de mogelijkheid tot improvisatie binnen de muziek. Maar wat Roger Waters met 'The Wall Live' bracht was meer dan muziek. Dit was sociale bewustmaking, hoe voorspelbaar die soms ook mocht zijn.Het verhaal is genoegzaam bekend. Als u dit leest, gaan wij ervanuit dat u via één of andere medium de geschiedenis van 'The Wall' al hebt leren kennen. Daarover gaan we hier dus niet meer uitweiden. Het neemt alleen maar de magie van het spektakel weg.....

Lees meer

© DA Music - Patrick Van Gestel

30 mei 2011


Recensie Concertnieuws.be

antwerpen_paul_booten_klein

Hypocrisie ten top met Roger Waters in het Sportpaleis. Zelden zo'n stevig propagandistisch optreden meegemaakt van een artiest die zich overduidelijk profileert tot het (extreem) linkse politieke gedachtengoed. Het regende dan ook "anti standpunten" in de Merksemse concertzaal: anti oorlog, anti godsdienst - antio onderwijs, anti porno industrie, anti consumptiemaatschappij, anti kapitalisme, anti veiligheidscamera's (Big Brother), anti Shell, anti dollar, anti Mercedes,....klein detail............

Lees meer

© concertnews.be - Bert Hertogs

30 mei 2011


De Muur in het Sportpaleis: steengoed

Vergeet die van Geraardsbergen: de enige echte Muur stond gisteren in het Antwerpse Sportpaleis.
Is there anybody out there? Yep, vrijdagavond zo'n 15.000 gelukkigen die een ticket hadden kunnen bemachtigen voor de eerste van twee Sportpaleis-shows waarin Roger Waters het legendarische Pink Floyd-album 'The Wall' (De Muur) integraal zou brengen.

Dertig jaar geleden was Waters met zijn toenmalige kompanen van Pink Floyd niet in ons land geraakt: 'The Wall Live' was begin jaren tachtig zo'n ambitieuze en daardoor geldverslindende onderneming dat de wereldtournee na amper 29 concerten in vier steden afgebroken diende te worden. De groepsleden zouden anders bankroet zijn gegaan.

antwerpen_2011_1

Roger in Antwerpen

Maar search engine optimization companies de tijden veranderen. De technologische vooruitgang heeft ervoor gezorgd dat 'The Wall' live opvoeren minder duur is geworden. En dus tourt de 67-jarige Waters sinds vorig jaar de wereld rond met een indrukwekkende show. We waren nog niet goed en wel binnen of er vloog al een vliegtuigje dwars door het Sportpaleis om met veel lawaai te crashen op het podium. Een verwijzing naar Waters' vader, die als Brits soldaat in de Tweede Wereldoorlog sneuvelde. Waren verder van de partij gisteren: genoeg vuurwerk om het Sportpaleis en de wijde omgeving de lucht in te jagen, gigantische opblaasbare marionetten, jonge Antwerpse dansers die de klassieker 'Another Brick In The Wall Part Two' animeerden, spectaculaire geluidseffecten, en nog veel meer fraais.


Dé ster van de show was echter de twaalf meter hoge muur die tijdens het concert op het podium steen voor steen werd opgebouwd en meer en meer de muzikanten van het publiek scheidde. Hij diende als een steeds groter wordend scherm waarop constant beelden werden geprojecteerd. Zoals een indrukwekkende reeks foto's van oorlogsslachtoffers. Of beelden uit Irak, Iran en Israël. Want 'The Wall' anno 2011 is meer dan een semi-autobiografische verwerking van jeugdtrauma's: het is een aanklacht tegen oorlog, geweld, uitbuiting en onderdrukking.

Bij seo company al die visuele overvloed zou je haast vergeten dat dit eerst en vooral ook een muziekconcert was. Een waarin een legendarisch Pink Floyd-album 32 jaar na opname moeiteloos overeind bleef. Dit in tegenstelling tot de Muur, die als apotheose van de show onder een oorverdovend lawaai instortte. Waarna de 15.000 aanwezigen het roerend eens waren: dit concert was fenomenaal. Een twee uur durende aaneenschakeling van muzikale en visuele hoogtepunten. Steengoed, kortom.

© Gazet van Antwerpen - Tom De Smet

28 mei 2011


Zaalplan Sportpaleis

Om te kijken waar u zit tijdens één van de concerten van Roger Waters in het Sportpaleis kunt u onderstaande plattegrond bekijken.

zaalplan_sportpaleis

7 york hotels juni 2010


Extra concert Sportpaleis Antwerpen.

In seo company verband met de overweldigde kaartverkoop voor het concert op 27 mei 2011 (inmiddels uitverkocht) is een tweede concert toegevoegd op 28 mei 2011.

Kaarten zijn vanaf nu te koop via LiveNation België.

antwerpen_270511

27 refused credit mei 2011 - Uitverkocht !!

antwerpen_280511

Extra concert op 28 mei 2011

Meer informatie is nu te vinden op de tourpagina door hier te klikken.

4 juni 2010


1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg