Share

Ça Ira

Door 3DSI fotografie zijn prachtige foto's gemaakt voor, tijdens en na de opera Ça Ira Moed in Rotterdam. Kijk hieronder voor een (korte) impressie van de opera en de avond in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.


Op 17 november 2010 wordt de opera Ça Ira van Roger Waters opnieuw opgevoerd in Nederland. Dit maal is het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam het toneel voor de opera. Deze keer wordt de opera opgevoerd onder de naam Ça Ira Moed. Voor meer informatie over de opera klik hier.

Hieronder instant unsecured loans ziet u de foto's van de eerste repetitie op zaterdag 6 november 2010.


Op seo company 13 november 2010 was de generale repetitie in Dordrecht. Onderstaande foto's (met dank aan Sander de Bruijn) geven een goed beeld van de enthousiaste club musici. Op naar woensdag 17 november in het Nieuwe Luxor in Rotterdam!


Hieronder unsecured loans with bad credit ziet u een aantal foto's van de repetities van de opera Ça Ira in Nederland. Op de foto's o.a. het uitreiken van de partituur aan trompettiste Melissa Venema en foto's van een oefenavond van het kinderkoor Muziekschool Waterland.


Op search engine optimization woensdag 16 april 2008 vonden de eerste repetities van de Nederlandse uitvoering van de opera Ça Ira, waarbij alle uitvoerenden aanwezig waren, plaats. Hieronder ziet u een kleine foto-impressie van de repetitie avond.


Op search engine optimization companies woensdag 23 april 2008 vonden er opnieuw repetities plaats voor de opera Ça Ira. Op onderstaande foto's ziet u het Tilburgs Begeleidings Orkest en het Nederlands Concert Koor.


Op vrijdagavond, 25 april 2008, werd er opnieuw gerepeteerd. Hieronder treft u een kleine fotoimpressie aan van deze repetitieavond.


Op professional seo services zaterdag 26 april 2008 werd er volop geoefend in het Midden Brabant College in Tilburg. Volgens de artistiek leidster, Joke Tuinema, wordt het op 5 mei een prachtige voorstelling !! Op 5 mei, in de middag, de generale repetitie en dan ........ 5 mei 2008 te 20.15 uur: Ça Ira for Warchild !!


Op maandag 5 mei 2008 werd er 's middags volop gerepeteerd voor de opera. Alles werd in het World Forum Theater afgestemd op de grote avond.... In onderstaande fotogallery treft u bijna 100 !! foto's aan van de generale repetitie.


Na spain hotels lang wachten zijn dan eindelijk enkele foto's beschikbaar van de opera op 5 mei 2008 zelf. Meer foto's worden nog wel verwacht !!


1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg