Share

Dark Side of the Moon - Tour

In refused credit deze gallery ziet u ruim 150 foto's van de Dark Side of the Moon Tour waarmee Roger Waters en zijn band in 2006 en 2007 optrad. De foto's zijn afkomstig van diverse concerten over de gehele wereld. In de gallery staan o.a. foto's van de concerten in London, Shanghai, Buenos Aires, Roskilde, Auckland en vele andere plaatsen.


Op zondag 27 april 2008 trad Roger Waters op tijdens het Coachella Festival in Indio - Californiä - USA. Tijdens de nummers Leaving Beirut, Sheep en Comfortably Numb werd Roger begeleid door violiste Lili Haydn. In onderstaande gallery treft u een aantal foto's van dit concert aan.


Op woensdag 30 april 2008 stond Roger met zijn band in het Pepsi Center in Denver - USA. Ook van dit concert treft u een fotoimpresssie aan.


Op vrijdag 2 mei 2008 was het Superpages.com Center in Dallas - USA het toneel voor een concert van Roger Waters. Van dit concert treft u een kleine fotoimpresssie aan.


Op professional seo services zondag 4 mei 2008 stond Roger Waters voor zijn laatste concert in de VS in het Cynthia Woods Mitchell Pavilion in Houston. Van dit concert treft u hier een paar foto's aan.

Een groot aantal mooie foto's van het concert in Houston zijn op deze website te vinden.


Op seo tips vrijdag 9 mei 2008 begon Roger met zijn mini-tour door Europa. Het eerste land dat hij aandeed in Europa was Spanje. In de 'oude' stad Granada trad hij op voor ruim 25.000 dol enthousiaste fans. Opnieuw ziet u hieronder een fotoimpressie van dit concert.


Voor seo company foto's van het concert in Landgraaf is york hotels een aparte fotogallery aangemaakt. Voor de fotogallery Landgraaf klik hier.


Op dinsdag 13 mei 2008 stond Roger met zijn band in het Fionia Park Stadion in Odense - Denemarken. In onderstaande gallery treft u een aantal foto's van dit concert aan.


Op book hotels donderdag 15 mei 2008 beleefde de Echo Arena in Liverpool - Engeland een fantastische avond. Roger terug in zijn geboorteland staat standaard voor een super concert. In onderstaande gallery treft u een aantal geweldige foto's van dit concert aan.


Op zondag 18 en maandag 19 mei 2008 keken per avond ruim 17.000 fans in de Londense O2 Arena naar het Dark Side of the Moon concert van Roger Waters. In onderstaande gallery treft u foto's van dit concert aan.


Op unsecured loans with bad credit vrijdag 6 juni 2008 vond het allerlaatste concert plaats in de ruim 2 jaar durende tour van Roger Waters. Het laatste 'Dark Side of the Moon' concert vond plaats in Sint Petersburg - Rusland. In onderstaande gallery treft u diverse foto's van dit concert, op het Palace Square, aan.


1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg