Share

Diverse Foto's

Op spain hotels deze pagina vind u een aantal fotoseries van optredens van Roger Waters.

Op maandag 9 februari 2009 ontving Roger Waters uit handen van de oud minister van Buitenlandse Zaken van Duitsland, Hans-Dietrich Gensche, een prijs tijdens het Cinema for Peace festival in Berlijn. Roger kreeg de prijs voor zijn album 'The Wall'. Het is dit jaar 20 jaar geleden dat de muur viel.

Hieronder seo services ziet u een kleine fotoreportage van het Cinema for Peace festival in Berlijn. Roger is onder meer gefotografeerd met Christopher Lee en Michail Gorbatsjov.


In search engine optimization companies onderstaande gallery ziet u een aantal foto's van het concert van Roger Waters en zijn band in.
Detroit (USA) tijdens de In The Flesh tour in 2002. Klik op een foto en er opent zich een pop-upscherm met de foto. U kunt zowel search engine optimization naar voren als naar achteren navigeren en de pop-up sluiten).


In student loan calculator onderstaande gallery ziet u een groot aantal foto's van het concert van Roger Waters en Pink Floyd tijdens het Live 8 concert op 2 juli 2005 in Hyde Park London.


In onderstaande gallery ziet u een aantal foto's van het optreden van Roger Waters en Dave Kilminster op het VH1 liefdadigheidsconcert op donderdag 20 september 2007. Roger en Dave sloten het concert af met Another Brick in the Wall part II waarbij ze samen speelden met muziekstudenten, kinderen en een gospelkoor.


De search engine optimization foto's van de voorbereidingen van de West Europese premiere van de opera Ça Ira (for Warchild) zijn verplaatst naar een nieuwe fotogallery. Klik daarvoor hier.

The york hotels pictures of the rehearsals of the Dutch Ça Ira for Warchild are replaced to this site.


1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg